Pagini

duminică, 19 mai 2013

Cine a castigat Eurovision 2013 Danemarca Emmelie de Forest video

Cine a castigat Eurovision 2013 Danemarca Emmelie de Forest video, castigatoarea

Aseara a avut loc finala Eurovision 2013, ca s-a desfasutat in Suedia la Malmo.

Doriti sa stiti cine a castigat Eurovision 2013? Ei bine Marea Castigatoarea a editiei din 2013 a fost Emmelie de Forest, cu piesa Only Teardrops, din Danemarca.


 Va intrebati cine este cantareata daneza ? Este o tanara, frumoasa si blonda, pe care multi o compara cu Shakira,o studenta la conservator, de doar 20 de ani, care a fost favorita caselor de pariuri inca de la inceput. Castigatoarea, Emmelie, canta in turnee inca de la varsta de 14 ani si mereu fara pantofi in picioare, cum a fost si aseara.

 Romania, CEZAR OUATU Eurovision 2013

 Romania, reprezentata de CEZAR OUATU, a terminat pe locul 13, cu 65 de puncte.

 Multi acuza sistemul de votare, deoarece cei ce se aflau in Spania, de exemplu, cand au dorit sa voteze pe numarul de telefon al Romaniei, surpriza, nu mergea deloc. Aceasta arata cum se face votarea la acest eveniment muzical european, se voteza in functie de regiunea tarii din care vine cantaretul.

 In ceea ce priveste clasarea, anul trecut am reusit sa ne clasam pe un loc mai bun, locul 12, cand Mandinga a strans 71 de puncte, ei avand ceva probleme la microfoane cand au interpretat piesa in Marea Finala.

 In ceea ce priveste punctele, Romania a acordat 12 puncte Moldovei, 10 puncte tarii Azerbaidjan si 8 puncte Norvegiei. Cele mai mari puncte le-am primit din partea Greciei si Republici Moldova, cate 10 puncte de fiecare.

Vedeti mai jos video cu cea care a castigat Eurovision 2013, frumoasa blonda, Emmelie de Forest din Danemarca(Denmark). Felicitari!

duminică, 12 mai 2013

Cine a castigat Sezonul 3 Te cunosc de undeva ! Pepe



 Doriti sa stiti cine a castigat Sezonul 3 Te cunosc de undeva? Marele castigator este Pepe, cel care in fiecare saptamana ne-a uimit placut cu transformarile sale de exceptie. Multi zic ca merita sa castige, altii zic ca nu, dar cu toate aceste noi stim ca este foarte placut de public si este un artist complet. El a castigat marele premiu de 15.000 de euro, bani care vor fi donati familiilor sarace.

In video de mai jos puteti urmari decernarea marelui premiu si multumirile lui Pepe. Ne revedem din toamna cu sezonul 4

sâmbătă, 11 mai 2013

Interviu Ozana Barabancea si Andrei Araditz Finala Te cunosc de undeva

 Interviu despre marea finala a sezonului 3 cu Ozana Barabancea si Andrei Araditz la Stirile Antena 1. Juratii stiu deja cine a castigat aceasta editie, dar nu pot zice. Andrei a zis zambit zicand aceasta replica prezentatoarei "Da stim cine a castigat, da nu putem zice, pentru ca va trebuie sa te omoram dupa!"

Vedeti mai jos video cu detalii din marea finala Te cunosc de undeva.

Finala Sezon 3 Te cunosc de undeva 11.05.2013

finala te cunosc de undeva seon 3

 Daca vrei sa afli cine a castigat Finala din Sezonul 3 Te cunosc de undeva, urmariti editia din aceasta seara de la ora 20:30, pe Antena1.

 Astazi vom avea parte de o surpriza foarte placuta, deoarece invitat special este nimeni altul decat Cristi Minculescu, solistul trupei Iris. El va canta impreuna cu Anda Adam transformata chiar in Cristi Minculescu.

 Cei care sunt in fruntea clasamentului din Sezonul 3 sunt : Rona, Pepe, Simona si Serban, iar unul dintre ei va si castiga aceasta editie. Louis Armstrong va fi Rona, in Julie Andrews se va transforma Pepe, Catherine Zeta-Jones va fi Simona si John Travolta va fi Serban. Si ceilalti concurenti vor avea transformari.

 Pentru toate aceste transformari va asteptam in aceasta seara pe Antena1 pentru a afla castigatorul si pentru a petrece alaturi de noi o seara foarte frumoasa cu multe zambete.

Statistici web Distante Rutiere