Pagini

duminică, 28 aprilie 2013

Editia din 27 aprilie 2013 reluare video editia 11

Editia din 27 aprilie 2013 reluare video editia 11
 Editia 11 Te cunosc de undeva poate fi urmarita in reluare aici. Invitati speciali ai serii sunt Adrian si Diana Enache. Cei doi au avut o transformare de exceptie in Whitney Houston și Enrique Iglesias: Cold I have this kiss forever. Transformarea surpriza din aceasta seara a fost in Paraziții - Arde, uite cum arde!


 Transformarile din aceasta seara au fost : D Banj, Julio Iglesias, Katy Perry, Maria Tanase, Anna Lesko, Demis Roussos, Aurel Moldoveanu, Tina Turner!

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Andrei Stefanescu transformat in Emilia Big big world VIDEO pe internet

  Andrei Stefanescu s-a transformat in Emilia si a interpretat piesa Big big world, aveti VIDEO mai jos.
Andrei a trebuit sa fie inocent si foarte bland. Cantand in soapta si foarte delicat a dat publicul si juratii pe spate, iar pe noi ne-a atins la inima. Voi ati plans cand ati auzit piesa? Este un alt rol in care Andrei trebuie sa fie femeie.
Andrei Stefanescu transformat in Emilia Big big world VIDEO pe internet

Pepe transformat in Scatman John-Scatman video

 Astazi, 13 aprilie 2013, sambata seara la Te cunosc de undeva !, Pepe a facut show si ne-a uimit frumos! El a trebuit sa fie Scatman John si sa ne incante cu piesa Scatman. Toata emisiunea el nu a mai iesit din rol , cum ne-a obisnuit si in alte editii si a repetat de n ori cuvintele Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop, dar chiar i-a iesit. Bravo PEPE !

 Pepe transformat in Scatman John-Scatman video

Editia 9 Te cunosc de undeva din 13 aprilie 2013 video reluare

 Episodul 9 din Sezonul 3 Te cunosc de undeva! poate fi urmarit in direct pe Antena1 de la ora 20:30 si in reluare pe aceasta pagina.

 Transformarile din aceasta seara sunt : Aura Dione, Emilia, Madonna, Ion Dolănescu, Low Deep T, Ruby, Scatman John, Anda Călugăreanu!

 Invitatul special al editiei cu numarul 9 este Dan Teodorescu si se va transforma in Harry Belafonte, care ne va incanta cu superba piesa “Matilda”.
Dan Teodorescu transformat in Harry Belafonte - Matilda te cunosc de undeva


 Cei care se supun transformarii in aceasta seara sunt nimeni altii decat prezentaotorii emisiuni Alina si Cosmin cu o transformare nemaivazuta in Sylvia si Phelipe.



duminică, 7 aprilie 2013

Editia 8 Te cunosc de undeva din 6 aprilie 2013 video reluare


 Te cunosc de undeva Episodul 8 din data de 6 aprilie 2013, in reluare video pe internet.

 Daca doriti sa revedeti episodul 8 il gasiti aici.

 Transformarile din aceasta seara au fost : Sonny se transforma in Beyonce - "Single Ladies", Ioana Anuta se transforma in Gabi Lunca - "La carciuma de la drum, Andrei Stefanescu se transforma in Elvis Presley, Anda Adam se transforma in Lykke Li - "I follow rivers", Pepe se transforma in Celia Cruz - "La vida es un carnaval", Simona Nae se transforma in Flavius Buzila - "Totaya Ye", Serban Copot se transforma in Jim Morrison - "Light my fire", Rona Hartner se transforma in Corina - "A ta".

 Vizionare placuta! Episodului 8 din Te cunosc de undeva Sezonul 3 Antena 1 video pe internet din 06.04.2013

Pepe transformat in Celia Cruz La vida es un carnaval video

 Te cunosc de undeva - Pepe se transforma in Celia Cruz - 'La vida es un carnaval' editia 8 din data de 6 aprilie 2013. Pepe azi a trebuit sa fie foarte colorat, o transformare foarte interesanta. Ragusita, aspra si brutala, dar totusi calda asa este Celia Cruz, personajul care ne va face sa il iubim pe Pepe.

Vizionati mai jos video cu Pepe transformat in Celia Cruz La vida es un carnaval video.

sâmbătă, 6 aprilie 2013

Te cunosc de undeva FACEBOOK concurs online

 Pagina fanpage de Facebook a emisiuni Te cunosc de undeva Sezonul 3 este www.facebook.com/TeCunoscDeUndevaAntena1 .

 In fiecare zi aveti ultimele noutati in legatura cu show-ul Te cunosc de undeva!

 Apasa LIKE si vei primi ultimele stiri in timp real.

 Vezi ce fac vedelete emisiuni in orice moment al zilei. APASA LIKE SI SHARE si fi la curent cu tot ce inseamna Sezonul 3.

Anda Adam se transforma in Lykke Li I follow Rivers video

  Transformare de exceptie, Anda Adam se transforma in Lykke Li- "I follow Rivers" Editia 8 din data de 6 aprilie 2013. Usor relaxata, privirea usor nebuna, cantat lenes si un joc de scenta inocent, asta trebuie sa fie in acest rol Anda Adam, restul vine de la sine.

Video cu Anda Adam in Lykke Li - I follow Rivers video.

Sonny se transforma in Beyonce Single Ladies Editia 8 6 aprilie 2013 video

 Sonny in editia 8 se transforma in Beyonce - "Single Ladies" Editia 8 din 6 aprilie 2013. Toata prestatia sa poate fi urmarita in video urmator. Pentru acest rol Sonny a trebuit sa alerge pe banda de alergare, exact cum face Beyonce. Ozana Barabancea nu era deloc multumita, deoarece Sonny nu pronunta cum doreste ea acel "O".

Episodul 7 video reluare Te cunosc de undeva!

  Episdoul 7 din data de 30 martie s-a inchiat, dar poate fi urmarit in reluare aici. Transformarile din aceasta seara au fost: Rona Hartner se transforma in Sonny Flame– “Sale el Sol”, Serban Copot se transforma in Bruno Mars – “The Lazy Song”, Ioana Anuta se transforma in Nana Mouskouri – “Milisse Mou”, Sonny Flame se transforma in David Gahan – “Personal Jesus”, Simona Nae se transforma in Anda Adam – “Amo”, Pepe se transforma in Mihai Constantinescu – “Vitezomanul Gica”, Anda Adam se transforma in Pepe – “Cine, cine?”, Andrei Stefanescu se transforma in Khaled – “C´est la vie”. Tot episodul din 30 martie 2013 poate fi revazut aici in aceasta pagina, pentru cei care au ratat sau care doresc sa revada. Va dorim vizionare placuta!

Statistici web Distante Rutiere