Pagini

sâmbătă, 31 martie 2012

Julia Jianu transformata in David Bisbal Buleria

  Samabata Julia Jianu s-a transformat in barbat, un barbat cantaret, foarte cunoscut, este vorba de David Bisbal. Julia a interpretat foarte bine rolul si a si castigat pe merit episodul 2. Mai jos puteti urmari inregistrarea dar si piesa originala.
Interpretare Juliei Jianu in episodul din 24 martie 2012 Video original David Bisbal

duminică, 25 martie 2012

Andreea Balan in chiloti video poze

 Andreei Bălan i s-au văzut chiloţii in timp ce incerca sa ii arate cateva miscari de dans Deliei Matache la "Te cunosc de undeva".

 Andreea Balan, dorind sa o ii sara in apararea Deliei, la criticile aduse de Andrei Aradits, ca nu ar fi reprodus miscarile Shakirei din sani,  a avut parte de o mica neplacere. In momentul in care ea s-a ridicat de pe scaun, rochia i s-a desfacut si astfel i s-a vazut lenjeria intima. Chiar daca purta o rochie lunga, dar fiind crapata, cand s-a ridicat in picioare Andreei i s-au vacut chilotii. Spre deliciul publicului purta o lenjerie inima neagra si minuscula!
 Andreea nu cred ca este foarte stresata de acest mic incident, deoarece ea a mai pozat in ipostaze sexy, in reviste pentru adulti, precum FHM. Oricum de ceva vreme o vedem in fiecare concert cantand in chiloti, chiar ea declarand ca ii place sa cante in chiloti.

 Ceilalti concurenti impreuna cu juriul strigau "Imbraca-te, imbraca-te!", dar Andreea Balan s-a scuzat imediat "Băi, dar aşa e rochia, măi", moment in care tragea de rochie pentru a se acoperi.

 Pana la urma a reusit sa ii arate Deliei Matache miscarile din sani, pe care Shakira le are pe scena, miscari care Andreei i-au iesit foarte bine.
 Mai jos aveti poze cu tot acest incident. Astept comentariile voastre!
andreea balan in chiloti la te cunosc de undeva, andreea balan in chiloti, andreea balan in lenjerie intima
  Andreea a mai avut parte de un incident asemantor in timpul unui concert, pe scena atunci cand ea canta.
  Priviti in video de mai jos:




   Priviti in aceasta poza momentul cand Andreea pierde fustita!
andreea balan canta in chiloti, andreea balan ii cade fusta jos

Delia Matache transformata in Shakira

 Aseara la Antena 1, Delia Matache s-a transformat in Shakira "Te cunosc de undeva!", interpretand celebra piesa "Waka Waka" a divei.

 Frumoasa noastra cantareata Delia Matache s-a bucurat de faptul ca seamana cu vedeta internationala Shakira. Nu a ramas decat sa ii imite atât vocea, cât şi celebrele mişcări din şolduri ale acesteia. Costumul a fost unul perfect asemanator, fustiţa cu franjuri făcând senzaţie în rândul publicului.

 Prestaţia ei a stârnit o adevărată dispută în randul juraţilor: juristul Andrei Aradits i-a atras atenţia că nu a mişcat şi din bust, miscare pe care Shakira o face, iar Andreea Bălan a sărit în apărarea Deliei, dupa care cele doua i-au aratat cateva miscari foarte sexy ale divei, inclusiv miscarea din sani, pe care Andrei si le dorea de la Delia. Ea a spus că este greu să şi cânţi, să şi dansezi în acelaşi timp şi a exemplificat, la rândul ei, coregrafia cu câteva mişcări provocatoare.
  Ozana Barabancea, a felicitat-o pe Delia afirmand ca s-a vazut cat de bine se simtea in pielea celebrei cantarete.

 Delia  a repetat intens pentru această ediţie, dar tot a primit câteva sfaturi din partea Andreei Bălan, care este deja o expertă în arta dansului, moment în care acesteia din urmă i s-au văzut chiloţii în direct!

 Mai jos aveti video cu toata prestatia Deliei dar si videoclipul original "Waka Waka" semnat Shakira.
 Va dorim vizionare placuta!



sâmbătă, 24 martie 2012

Te cunosc de undeva 24 martie episodul 2 Antena 1

 Sambata 24 martie la Antena 1 va fi difuzat episodul 2 "Te cunosc de undeva" incepand cu ora 20:20.

 In aceasta editie concurentii trebuie sa se transforme in urmatoarele personalitati : Jorje este Ricky Martin, Iulian Vasile va fi Joe Cocker, Julia va fi David Bisbal, CRBL va fi Tina Turner, Delia Matache este Shakira, Dan Helciu va fi Aerosmith, Maria Buza este Angela Similea si Lora va fi Mihai Traistariu.
 In acest episod cel mai greu cred ca va fi pentru CRBL sa se transforme in femeie, adica in Tina Turner.

 La repetitiile din aceasta saptamana, Maria Buza a avut nevoie de ingrijiri medicale, deoarece i s-a facut rau de la prea multa munca, multe ore de repetitie si determinare din partea ei. Artistei i s-a facut rau, si-a pierdut complet vocea si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Totul s-a terminat cu bine abia dupa ce a fost chemat un echipaj SMURD.

 Sambata vom vedea cum juriul a fost placut surprins de prestatiile celor 8 artisti, iar Ozana Barabancea a fost emotionata pana la lacrimi de unul dintre momentele din Te cunosc de undeva.
 Mia jos aveti video online cu episodul 2 integral gratis, din 24 martie 2012. Apasati pe aflati mai multe pentru a vedea toata emisiunea.

Andreea Balan transformata in Britney Spears

andreea balan te cunosc de undeva, andreea balan britney spears
 Andreea Bălan a făcut senzatie cu transformarea ei la show-ul "Te cunosc de undeva!", din primul episod de la Antena 1.
 Andreea a intrat în pielea lui Britney Spears şi a urcat pe scenă cu un şarpe uriaş in jurul gatului, un sarpe de peste 50 de kilograme. Andreea face parte din juriu, dar asta nu inseamna ca nu a avut si ea parte de o transformare, si chiar una spectaculoasa. A cântat live şi a dansat, iar publicul a fost convins de prestaţie!
 Toata emisiune a fost criticata de Dan Negru ca si prestatia Andreei. El zice ca este un tip de show invechit, potrivit anilor 2000, cand el era in topul audientelor cu Academia Vedetelor, in care invitati trebuiau sa bage mana in acvarii pline de serpi, si toata lumea era entuziasmata si tipa, dar se genera audienta. Dan Negru crede ca toata emisiunea cum e formata nu va avea multa audienta si nici prea multi adepti. Romanii vor sa vada ceva nou, ceva ce nu a mai fost vazut, in care totul e spontan.

Andreea Balan a devenit pentru cateva minute Britney Spears! Iata aici video.


vineri, 23 martie 2012

Julia Jianu transformata in Christina Aguilera

 Julia Jianu a fost cea care sambata 17 martie a deschis Te cunosc de undeva! la Antena 1 intrând în rolul Christinei Aguilera. Multi telespectatori nu au fost prea incantati de prestatia ei, zicand ca Christina are o voce pe care nimeni nu o poate egala.

 Cu toate acestea Andreea Balan a facut o remarca care zice foarte mult: "Ai cele mai sexy picioare! Christina nu are picioarele tale". Julia Jianu a interpretat piesa Candyman, iar membri juriului au fost placut surprinsi, mai ales Andreea, doar Andrei Aradits a criticat-o spunand ca trebuie sa se apropie mai mult de Christina.

 Mai jos puteti vedea interpretarea vedetei noastre, dar si videoclipul original Candyman semnat Christina Aguilera live. Ce parere aveti ? Daca va place un like pe pagina de facebook !


   Julia Jianu, in pielea Christinei Aguilera!


  Christina Aguilera - Candyman video original live in concert in Australia


duminică, 18 martie 2012

Te cunosc de undeva primul episod 17 martie

  Sambata 17 martie incepe "Te cunosc de undeva" Antena 1 de la ora 20:20
 Emisiunea poate fi urmarita in aceasta pagina video reluare video prima editie dupa ce apare la tv. In acest site veti gasi toate detaliile, ultimele stiri, concurenti, juriul si fiecare episod in reluare "Te cunosc de undeva! Antena 1".
 Daca ratati la Antena 1 TV cand este transmis in direct, atunci aici e locul unde se poate vedea, atat in reluare dar si live din pagina Antena 1 live.
 Va multumim si va dorim vizionare placuta !

Emisiunea din 17 martie video

Concurentii sunt inviatati la Acces Direct

 Inainte cu o zi de a a incepe Te cunosc de undeva! cei 8 concurenti sunt invitati la Acces Direct la Simona Gherghe.
 Urmareste aici ce au declarat si cu ce ne vor uimi in show. Ne sunt dezvaluite multe secrete din emisiune si ce personaj vor fi fiecare in prima editie.
 Video la emisunea Acces direct de joi seara 16 martie 2012.


vineri, 16 martie 2012

Mai este o zi pana incepe Te cunosc de undeva Antena1

juriul te cunosc de undeva
  Maine seara incepe mega showul "Te cunosc de undeva!".
  Seara in care pe scena vor urca 14 artisti, 8 concurenti, doi prezentatori si 4 vedete in juriul, care abia azi au fost facuti public de Antena1. Numele celor 4 jurati ai emisiuni muzicale sunt : Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan.

 Cu aceasta prima editie pe scena apare un invitat special: Mircea Badea, care a reventi la muzica si a facut un mare show, iar in final a ridicat in picioare publicul cu un spagat fenomenal.

 Deci va asteptam maine aici sa vedem prestatia celor 8 concurenti live.

marți, 13 martie 2012

JULIA JIANU Te cunosc de undeva concurenta

 JULIA JIANU este una din concurenti emisiuni "Te cunosc de undeva". Inca inainte de a incepe concursul muzical, ea a inceput sa se transforme. A inceput cu parul, pe care l-a facut cu bucle si urmeaza multe alte transformari in showul "Te cunosc de undeva".
 Pentru cei care nu o cunosc pe Julia, ea a facut parte din vechea trupa SEXY. Sa urmarim impreuna videoclipul "1000 de vise" cantata de ea.

  Julia Jianu - 1000 de vise videoclip din anul 2010

LORA Petrescu Te cunosc de undeva

  Lora Petrescu, cunoscuta cantareata este concurenta la "Te cunosc de undeva". Odata cu participarea la mega show-ul LORA a hotarat sa isi tunda parul pana la umeri. Rezultatul: un look de senzatie, foarte sexy, pe care telespectatorii il vor descoperi incepand de sambata aceasta la “Te cunosc de undeva!”

 Lora - No More Tears (Official Music Video)


luni, 12 martie 2012

Sambata incepe Te cunosc de undeva

  Sambata 17 martie incepe show-l de televiziune mult asteptat "Te cunosc de undeva !". Am intrat in linie dreapta, cu 6 zile inainte de incepere pagina oficiala a emisiuni muzicale, a strans pe facebook aproape 2 mii de like-uri, cum zic unii " astazi daca nu esti pe facebook nu existi. Prima editie este foarte mult asteptata de toti, pentru ca asa ceva nu a mai fost vazut in Romania. "Ramaneti aproape" - sloganul "Antena 1" .

vineri, 9 martie 2012

Te cunosc de undeva promo video

  Video promo "TE CUNOSC DE UNDEVA !"

Iata promo de la showul musical. Mai sunt 7 zile pana incepe "Te cunosc de undeva!"


Te cunosc de undeva ! Concurenti

 Concurentii "TE CUNOSC DE UNDEVA !"

"Te cunosc de undeva !", cel mai recent proiect al Antenei 1 aduce in fata telespectatorilor vedete una si una, in ipostaze cum nu au mai fost vazute pana acum. CRBL, Delia Matache, Maria Buza, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge si Iulian Vasile vor fi concurentii incredibilului transforming show difuzat de Antena 1 in aceasta primavara. Gazedele emisiunii vor fi Alina Puscas si Cosmin Selesi.
 Toti cei 8 concurenti, chiar daca in viata de zi cu zi sunt prieteni, ei trebuie sa concurenze in show unul contra altuia in fiecare saptamana si sa arate cine este cel mai bun.


Sursa : A1.ro

Te cunosc de undeva Juriul

juriul te cunosc de undeva antena 1

      Juriul "Te cunosc de undeva !"

Juriul viitoarei emisiuni ANTENA 1 "Te cunosc de undeva!" este format din Aurelian Temişan, Andreea Bălan, Andrei Araditis, Ozana Barabancea, iar actorii Cosmin Seleşi şi Alina Puşcaş vor prezenta show-ul.
 Nu uitati premiera "TE CUNOSC DE UNDEVA!" este pe 17 martie ora 20:20.


Te cunosc de undeva prezentatori Alina Puscas si Cosmin Selesi

 Show-ul "Te cunosc de undeva" ii are ca prezentatori pe Alina Puscas si Cosmin Selesi.
 Cei doi sunt amuzanti si gata pentru noi provocari alaturi de concurentii emisiunii.

 Alina Puscas este fost manechin dar si actrita indragita din "Narcisa Salbatica".
 Cosmin Selesi este un actor foarte cunoscut, ce a jucat in nenumarate filme si piese de teatru, dar face parte si din echipa "Land of Jokes".
 Voi reveni cu un nou articol detaliat despre cei doi prezentatori.

Te cunosc de undeva un nou show tv

te cunosc de undeva online, te cunosc de undeva antena 1, te cunosc de undeva video live online

  "TE CUNOSC DE UNDEVA ! " noul show tv

 In aceasta primavara Antena 1 ne pregateste un nou show tv. Este vorba de "Te cunosc de undeva!", un nou format de televiziune international, care in afara tari a avut foarte mult succes.
 Emisiunea aduce in prim plan vedete din Romania, care vor fi transformate complet, transforming show, si care trebuie sa imite personalitati din lumea muzicii, toate acestea se vor realiza timp de 10 saptamanii. 4 fete si 4 baieti, incearca sa imite cat mai bine personalitatile care le-au primit prin tragere la sorti, pentru a face fata cerintelor publicului si juriului.
 In fiecare saptamana ei vor vor intra in pielea unei alte personalitati, iar juriul va avea un mare cuvant de spus despre infatisarea concurentilor, le vor studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar si prezenta scenica. Concuretii vor fi ajutati de antrenori.
 Prezentatori emisiuni sunt Alina Puscas si Cosmin Selesi.
 In fiecare emisiune se vor putea castiga premii in banii care vor fi donati, dar si un premiu la finalul emisiuni.
 Prima editie este sambata 17 martie de la ora 20:20 la ANTENA 1. 
Statistici web Distante Rutiere